De 10 geboden

EEN HOUVAST

DE 10 GEBODEN

Zoals elke Chiro, hebben wij ook onze eigen regels. Wij verwachten dat alle leden zich hier aan houden.

ALGEMENE REGELS

  1. De chiro start iedere zondag (tenzij anders meegedeeld door de leiding op de site of via mail) om 14u en eindigt voor de jongste groepen om 17u, en voor de oudste groepen om 18u.
  2. Alle leden komen in het afgesproken chiro-uniform (chirorok, chiro t-shirt, trui) naar de chiro!
  3. Om volledig verzekerd te zijn is het naast het dragen van het chiro-uniform, ook belangrijk dat de leden correct zijn ingeschreven (dit wil zeggen: zowel online ingeschreven en het lidgeld betaald hebben = jaarlijks!!).
  4. De chiro is er voor alle meisjes, vanaf 6 jarige leeftijd. Maar ook de meisjes die in dat jaar 6 jaar worden (eerste leerjaar).
  5. Alle leden komen (minstens) 10 keer in het jaar naar de chiro, vooraleer zij mee kunnen op chirokamp. Dus go go go want dit wil je zeker niet missen.
  6. Het chirokamp gaat altijd door van 11 tot 21 Juli!
  7. Op chirokamp (en tijdens de zondagen) nemen de leden geen gsm mee, behalve wanneer de leiding dit op voorhand meedeelt voor een spel.
  8. Tijdens de zondagmiddag wordt er een snoep/fruitwinkel georganiseerd waar de leden iets kunnen kopen. Dit kunnen ze met een snoepkaart (5 of 10€, wanneer deze op is wordt deze aan de leden meegegeven). Het is dus niet nodig om nog extra geld mee te brengen!
  9. De agenda wordt regelmatig geupdate op de site, maar ook via Facebook! Hou beide communicatiekanalen in het oog!
  10. De chiro is er voor iedereen! Wij zijn ook allemaal vrienden, maar moest er een vraag zijn of iets dat je wil vertellen kan je hiervoor altijd bij je leiding of de vb’s terecht.